КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Облік, аналіз и аудит

Автор(и)

  • O.M. Grytsenko Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ

Ключові слова:

аналіз, вибор, метод, оцінка вибуття запасів, підприємство, ресторанний бізнес

Анотація

Розглянуто методи оцінки запасів при їх вибутті, які використовуються на підприємствах України згідно з П(С)БО, зокрема, у ресторанному господарстві, а також ті, які прийняті в зарубіжній практиці.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-10-16

Як цитувати

Grytsenko, O. (2024). КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: Облік, аналіз и аудит. Economics and Law, 25(3), 190–194. вилучено із https://nasu-periodicals.org.ua/index.php/economiclaw/article/view/9578