КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Облік, аналіз и аудит
Ключові слова:
аналіз, вибор, метод, оцінка вибуття запасів, підприємство, ресторанний бізнесАнотація
Розглянуто методи оцінки запасів при їх вибутті, які використовуються на підприємствах України згідно з П(С)БО, зокрема, у ресторанному господарстві, а також ті, які прийняті в зарубіжній практиці.
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-10-16
Як цитувати
Grytsenko, O. (2024). КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИБОРУ МЕТОДУ ОЦІНКИ ВИБУТТЯ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: Облік, аналіз и аудит. Economics and Law, 25(3), 190–194. вилучено із https://nasu-periodicals.org.ua/index.php/economiclaw/article/view/9578
Номер
Розділ
Статті