ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ

Проблеми розвитку законодавства України

Автор(и)

  • M.S. Kozhukh Юридична компанія "B&C"

Ключові слова:

якість, безпечність, продовольча продукція, технічний регламент, санітарний захід, правове регулювання

Анотація

Проведено аналіз законодавчого визначен­ня якості й безпечності продовольчої продукції в Україні та зарубіжних країнах. З’ясовано кваліфі­куючи ознаки зазначених категорій. На основі узагальнення теоретичних доробок і аналізу легальних дефініцій, які містяться в нормативно-правових актах зарубіжного законодавства, розроблено про­позиції, щодо уточнення законодавчого визначення якості й безпечності продовольчої продукції.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-10-03

Як цитувати

Kozhukh, M. (2024). ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ: Проблеми розвитку законодавства України. Economics and Law, 34(3), 128–132. вилучено із https://nasu-periodicals.org.ua/index.php/economiclaw/article/view/8528