ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ
Проблеми розвитку законодавства України
Ключові слова:
якість, безпечність, продовольча продукція, технічний регламент, санітарний захід, правове регулюванняАнотація
Проведено аналіз законодавчого визначення якості й безпечності продовольчої продукції в Україні та зарубіжних країнах. З’ясовано кваліфікуючи ознаки зазначених категорій. На основі узагальнення теоретичних доробок і аналізу легальних дефініцій, які містяться в нормативно-правових актах зарубіжного законодавства, розроблено пропозиції, щодо уточнення законодавчого визначення якості й безпечності продовольчої продукції.
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-10-03
Як цитувати
Kozhukh, M. (2024). ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ: Проблеми розвитку законодавства України. Economics and Law, 34(3), 128–132. вилучено із https://nasu-periodicals.org.ua/index.php/economiclaw/article/view/8528
Номер
Розділ
Статті