Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України

Автор(и)

  • М.Я. Бомба Львівський інститут економіки та туризму, Львів
  • Л.Я. Івашків Львівський інститут економіки та туризму, Львів

Ключові слова:

якість та безпека продуктів харчування, стан навколишнього природного середовища, національна безпека України

Анотація

У статті розглянуто теоретичні та прикладні аспекти створення екологічно безпечних продуктів харчування. Проаналізовано екологічні проблеми їх виробництва в єдиному циклі: ґрунт — вода — продукт — людина. Окреслено пріоритетні напрями впровадження продуктів функціонального призначення в раціон різних верств населення, визначено категорії споживачів, які в першу чергу потребують здорового харчування.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-08-14