Про результати виконання цільової науково-технічної про-грами НАН України «Дослідження і розробки з проблем підвищення обороноздатності і безпеки держави»

Стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 грудня 2019 року

Автор(и)

  • Володимир Павлович Горбулін академік НАН України, перший віцепрезидент НАН України, голова координаційної ради цільової науково-технічної програми НАН України «Дослідження і розробки з проблем підвищення обороноздатності і безпеки держави»

Анотація

У доповіді представлено деякі найвагоміші результати виконання цільової науково-технічної програми НАН України «Дослідження і розробки з проблем підвищення обороноздатності і безпеки держави» за 2015–2019 рр. Розробки, створені за цією програмою, є вкрай важливими для реалізації окремих завдань з розвитку технологій у сфері виробництва озброєння та військової техніки, а також для поглиблення науково-технічного співробітництва Національної академії наук України з Міністерством оборони України, Генеральним штабом Збройних Сил України та Державним концерном «Укроборонпром».

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-02-23

Як цитувати

Горбулін, В. П. (2020). Про результати виконання цільової науково-технічної про-грами НАН України «Дослідження і розробки з проблем підвищення обороноздатності і безпеки держави»: Стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 грудня 2019 року. Вісник Національної академії наук України, (2), 22–27. вилучено із https://nasu-periodicals.org.ua/index.php/visnyk/article/view/7410

Номер

Розділ

З КАФЕДРИ ПРЕЗИДІЇ НАН УКРАЇНИ