Іваненко О. Культурно-освітнє життя етнічних меншин Наддніпрянської України: на прикладі Київського навчального округу (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): Рец. на кн. - Палієнко, Марина (Український історичний журнал, 2022)
Рец. на кн.