Панельна дискусія "Війна Росії проти України 2014–2022 рр.: історична ретроспектива і спроби наукової рефлексії" (19–20 травня 2022 р.) - Лисенко, Олександр; Маєвський, Олександр; Нахманович, Віталій (Український історичний журнал, 2022)
Панельна дискусія "Війна Росії проти України 2014–2022 рр.: історична ретроспектива і спроби наукової рефлексії" (19–20 травня 2022 р.)