З історії книжкових зібрань Пилипонівської старообрядскої громади м. Бершадь на Вінниччині (За матеріалами історико-археографічних та етнографічних експедицій) - Таранець, Сергій (Український історичний журнал, 2022)
З історії книжкових зібрань Пилипонівської старообрядскої громади м. Бершадь на Вінниччині (За матеріалами історико-археографічних та етнографічних експедицій)