Міжнародна наукова конференція "Війни в Україні у ХХ і ХХІ ст.: засоби масової інформації, експерти, дезінформація" - Білобровець, Ольга; Венгерська, Вікторія (Український історичний журнал, 2022)
Міжнародна наукова конференція "Війни в Україні у ХХ і ХХІ ст.: засоби масової інформації, експерти, дезінформація"