Шляхов О. Підприємці Півдня України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: бізнесові практики та громадсько-політична діяльність: Рец. на книгу - Довжук, Ігор (Український історичний журнал, 2022)
Рец. на книгу