Міжнародна наукова конференція "Польсько-українські відносини у зв’язку з російською агресією проти України: історичні та сучасні контексти" - Морозова, Ольга; Халак, Надія (Український історичний журнал, 2024)
Міжнародна наукова конференція "Польсько-українські відносини у зв’язку з російською агресією проти України: історичні та сучасні контексти"