Спроба осмислення українського простору ранньомодерної доби: Рец. на кн.: Брехуненко В., Бойко П., Заяць А. Просторові межі українського світу: комплекс уявлень та їхня реалізація в ранньомодерній Україні (XVI—XVIII ст.). Львів; Київ, 2023. 480 с. - Щербак, Віталій (Український історичний журнал, 2024)
Спроба осмислення українського простору ранньомодерної доби. Рец. на кн.: Брехуненко В., Бойко П., Заяць А. Просторові межі українського світу: комплекс уявлень та їхня реалізація в ранньомодерній Україні (XVI—XVIII ст.). Львів; Київ, 2023. 480 с.