Собори Київської митрополії у переломленні політики і культури: Рец. на кн.: Собори Київської архиєпархії XV—XVIII століть: Документи і матеріали. Ред. Ігор Скочиляс; упоряд.: Дарія Сироїд, Ігор Скочиляс, Ірина Скочиляс - Зема, Валерій (Український історичний журнал, 2023)
Собори Київської митрополії у переломленні політики і культури. Рец. на кн.: Собори Київської архиєпархії XV—XVIII століть: Документи і матеріали. Ред. Ігор Скочиляс; упоряд.: Дарія Сироїд, Ігор Скочиляс, Ірина Скочиляс