Вшанування пам’яті Великого українця: Рец. на кн.: Копилов С. Іван Огієнко: у пошуку української ідеї та шляхів її реалізації (перша третина ХХ ст.) - Паур, Ірина (Український історичний журнал, 2023)
Вшанування пам’яті Великого українця. Рец. на кн.: Копилов С. Іван Огієнко: у пошуку української ідеї та шляхів її реалізації (перша третина ХХ ст.)