Всеукраїнський круглий стіл "Психологія російсько-української війни: внутрішній погляд": Всеукраїнський круглий стіл "Психологія російсько-української війни: внутрішній погляд" - Заболотна, Тетяна (Український історичний журнал, 2023)
Всеукраїнський круглий стіл "Психологія російсько-української війни: внутрішній погляд"