IІ Міжнародна наукова конференція "Військо в міському просторі в ХІХ і ХХ ст.": IІ Міжнародна наукова конференція "Військо в міському просторі в ХІХ і ХХ ст." - Кротофіль, Мацей; Срібняк, Мілана (Український історичний журнал, 2023)
IІ Міжнародна наукова конференція "Військо в міському просторі в ХІХ і ХХ ст." II International Scientific Conference “The Army in the Urban Space in the 19th and 20th Centuries”