Чи можна встановити кількість вбитих у Львівському погромі 1941 р.? : Рец. на кн.: Анатолій Плічко. Оцінки кількості жертв Львівського погрому 1941 року. Львів: Наукове товариство ім. Шевченка, 2022. 308 с. - Заярнюк, Андрій (Український історичний журнал, 2023)
Чи можна встановити кількість вбитих у Львівському погромі 1941 р.? Рец. на кн.: Анатолій Плічко. Оцінки кількості жертв Львівського погрому 1941 року. Львів: Наукове товариство ім. Шевченка, 2022. 308 с.