Міжнародна конференція "Війна в Україні та її соціальні, психологічні й політичні наслідки" - Латиш, Юрій (Український історичний журнал, 2023)
Міжнародна конференція "Війна в Україні та її соціальні, психологічні й політичні наслідки"