Кубинська ракетна криза: невивчені уроки історії.: Рец. на кн.: Сергій Плохій. Ядерне безумство: Історія Карибської кризи. Харків: Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2022. 368 с. - Мартинов, Андрій (Український історичний журнал, 2023)
Кубинська ракетна криза: невивчені уроки історії. Рец. на кн.: Сергій Плохій. Ядерне безумство: Історія Карибської кризи. Харків: Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2022. 368 с.