III Черкаський історіографічний симпозіум "Центрально-східноєвропейський мнемонічний простір: комеморація й історіографічна рефлексія" - Масненко, Віталій (Український історичний журнал, 2023)
III Черкаський історіографічний симпозіум "Центрально-східноєвропейський мнемонічний простір: комеморація й історіографічна рефлексія"