Ліки від ностальгії за брежнєвською "стабільністю": Рец. на кн.: Українське суспільство в 1960—1980-х рр.: Історичні нариси. Колективна монографія. Відп. ред. Віктор Даниленко. Київ: Інститут історії України НАН України, 2022. 959 с. - Мельничук, Олег; Романюк, Іван (Український історичний журнал, 2023)
Ліки від ностальгії за брежнєвською "стабільністю". Рец. на кн.: Українське суспільство в 1960—1980-х рр.: Історичні нариси. Колективна монографія. Відп. ред. Віктор Даниленко. Київ: Інститут історії України НАН України, 2022. 959 с.