Нова синтеза українського "довгого ХІХ століття" в доробку вітчизняної історіографії: Рец. на книги: "Україна в ХІХ столітті: людність та імперії" та "Україна в ХІХ столітті: доба модернізації" / В. Шандра, О. Аркуша; НАН України, Ін-т історії Украї ни. Київ: Академперіодика, 2022. 436 с.; 706 с. (Україна. Нариси історії) - Прищепа, Олена (Український історичний журнал, 2023)
Нова синтеза українського "довгого ХІХ століття" в доробку вітчизняної історіографії. Рец. на книги: "Україна в ХІХ столітті: людність та імперії" та "Україна в ХІХ столітті: доба модернізації" / В. Шандра, О. Аркуша; НАН України, Ін-т історії Украї ни. Київ: Академперіодика, 2022. 436 с.; 706 с. (Україна. Нариси історії)