До 70-річчя члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора Андрія Кудряченка - Віднянський, Степан; Солошенко, Вікторія (Український історичний журнал, 2024)
До 70-річчя члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора Андрія Кудряченка