Міжнародний конгрес "Переосмислення України та Європи: нові виклики для істориків" (нотатки з форуму) - Гончаренко, Надія; Лисенко, Олександр; Старченко, Наталія; Шандра, Валентина (Український історичний журнал, 2024)
Міжнародний конгрес "Переосмислення України та Європи: нові виклики для істориків" (нотатки з форуму)