Міждисциплінарні обрії освітньо-наукових практик у туристичній галузі: Рец. на кн.: Українська енциклопедія туризму. Київ: Юрінком Інтер, 2023. 660 с. - Верменич, Ярослава (Український історичний журнал, 2024)
Міждисциплінарні обрії освітньо-наукових практик у туристичній галузі. Рец. на кн.: Українська енциклопедія туризму. Київ: Юрінком Інтер, 2023. 660 с.