Хронологія битви за Київ: день за днем: Огляд вебресурсу: Хроніки оборони Києва: лютий — квітень 2022. Упоряд. Віталій Нахманович, ред. Ярослава Науменко; Музей історії міста Києва - Пастушенко, Тетяна (Український історичний журнал, 2024)
Хронологія битви за Київ: день за днем. Огляд вебресурсу: Хроніки оборони Києва: лютий — квітень 2022. Упоряд. Віталій Нахманович, ред. Ярослава Науменко; Музей історії міста Києва