Всеукраїнська наукова конференція "Павло Скоропадський і гетьманська держава в історії України початку ХХ ст." - Завальнюк, Олександр; Глушковецький, Анатолій; Комарніцький, Олександр (Український історичний журнал, 2024)
Всеукраїнська наукова конференція "Павло Скоропадський і гетьманська держава в історії України початку ХХ ст."