Жіноча історія: нове дослідження про досвіди жінок минулого: ец. на кн.: Жіночі виміри минулого: уявлення, досвіди, репрезентації: монографія; під наук - Петренко, Ірина; Михайлюк, Юрій (Український історичний журнал, 2024)
Рец. на кн.: Жіночі виміри минулого: уявлення, досвіди, репрезентації: монографія; під наук. ред. О. Кісь; Центр міськ. історії Центр.-Схід. Європи, Укр. асоц. дослідниць жіночої історії, Ін-т народознавства НАН України. Львів: Центр міської історії Центрально-Східної Європи, 2023. 440 с.