ІІ Міжнародна наукова конференція "Українсько-польські відносини в контексті суспільно-політичних і етнокультурних процесів в Центрально-Східній Європі (ХХ – початок ХХІ ст.)" - Піх, О. М. (Український історичний журнал, 2016)
.