Пиріг Р. Діяльність урядів гетьманату Павла Скоропадського: персональний вимір - Солдатенко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2016)
Пиріг Р. Діяльність урядів гетьманату Павла Скоропадського: персональний вимір. – К.: Інститут історії України НАН України, 2016. – 518 с.