Міжнародна наукова конференція "Князь помер – хай живуть князі! Нащадки та спадщина Володимира" ("Le prince est mort – vivent les princes!”: Les héritiers et l’héritage de Volodymer) - Роменський, О. О. (Український історичний журнал, 2015)
.