Омельчук В. Нормативно-правове забезпечення державно-церковних взаємин у Візантійській імперії - Ластовський, В. В. (Український історичний журнал, 2015)
Омельчук В.В. Нормативно-правове забезпечення державно-церковних взаємин у Візантійській імперії. – К.: Золоті ворота, 2014. – 576 с. (серія «Світові традиції державного управління», вип.3)