Карпов В. Становлення та розвиток військової символіки України: 1991–2012 рр. - Дмитрієнко, М. Ф.; Іщенко, Я. О. (Український історичний журнал, 2015)
Карпов В.В. Становлення та розвиток військової символіки України: 1991–2012 рр. – К.: НАКККіМ, 2014. – 232 с.