Якимович Б. Україна та українці: події далекі і близькі: Вибрані праці - Стародубець, Г. М. (Український історичний журнал, 2015)
Якимович Б. Україна та українці: події далекі і близькі: Вибрані праці. – Л.: Інститут українознавства імені І.Крип’якевича НАН України, 2014. – 1086 с.