Нуссбаумер А. Примусові робітники в Пінцґау: трудові відносини в період націонал-соціалізму, життєві історії - Пастушенко, Т. В. (Український історичний журнал, 2015)
Нуссбаумер А. Примусові робітники в Пінцґау: трудові відносини в період націонал-соціалізму, життєві історії / Пер. з нім. О.Николайчук, ред. В.Григор’єв. – Чернівці: Книги – XXI, 2015. – 192 с.