Маслійчук В. Іван Мазепа і Слобідська Україна - Кононенко, В. П. (Український історичний журнал, 2015)
Маслійчук В. Іван Мазепа і Слобідська Україна. – Х.: Харківський приватний музей міської садиби, 2014. – 152 с.