Черкас Б. Західні володіння Улусу Джучи: політична історія, територіально-адміністративний устрій, економіка, міста (ХІІІ–ХІV ст.) - Вирський, Д. С. (Український історичний журнал, 2015)
Черкас Б. Західні володіння Улусу Джучи: політична історія, територіально-адміністративний устрій, економіка, міста (ХІІІ–ХІV ст.). – К.: Інститут історії України НАН України, 2014. – 386 с.