Дмитрієнко М., Томазов В. Рід Патонів: Історико-генеалогічне дослідження: Документи - Легун, Ю. В. (Український історичний журнал, 2015)
Дмитрієнко М.Ф., Томазов В.В. Рід Патонів: Історико-генеалогічне дослідження: Документи. – К.: Інститут історії України НАН України, 2013. – 344 с.