Ковалевська О. Зображення крізь віки: іконографія козацької старшини XVII–ХVIII ст. - Бачинська, О. А. (Український історичний журнал, 2014)
Ковалевська О.О. Зображення крізь віки: іконографія козацької старшини XVII–ХVIII ст.: У 2 ч. – К.: Ін-т історії України НАНУ, 2014. – Ч.1: Монографія. – 314 с.; Ч.2: Додатки. – 330 с.