Потічний П. Пропагандивний рейд УПА в Західну Європу - Патриляк, І. К. (Український історичний журнал, 2014)
Потічний П. Пропагандивний рейд УПА в Західну Європу [Літопис Української повстанської армії: Серія «Події і люди». – Кн.28]. – Торонто; Л.: Літопис УПА, 2014. – 158 с.