Павлишин О. Євген Петрушевич (1863–1940): Ілюстрований біографічний нарис - Тимченко, Р. В. (Український історичний журнал, 2014)
Павлишин О. Євген Петрушевич (1863–1940): Ілюстрований біографічний нарис. – Л.: Манускрипт-Львів , 2013. – 400 с.