Грошові одиниці з "Уривків Бенешевича з історії руської церкви XIV ст." - Козубовський, Г. А. (Український історичний журнал, 2014)
Робиться спроба проаналізувати інформацію щодо грошових одиниць, згаданих документі XIV ст. Історичні джерела, монетні скарби та поодинокі знахідки свідчать про важливу роль, яку відігравали в Русі XIV ст. візантійські золоті монети, карбовані в XI–XIII ст.