Олександр Жуковський: сторінки біографії військового міністра УНР - Кудлай, О. Б. (Український історичний журнал, 2014)
Досліджуються життя та діяльність українського державного, громадсько-політичного й військового діяча О.Жуковського. Висвітлюються його зусилля з розбудови збройних сил УНР та робота у складі закордонної делеґації Української партії соціалістів-революціонерів.