Кривошея І. Неурядова старшина Української козацької держави (ХVІІ–ХVІІІ ст.) - Тригуб, О. П. (Український історичний журнал, 2014)
Кривошея І. Неурядова старшина Української козацької держави (ХVІІ –ХVІІІ ст.). – Т.1. – К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2014. – 616 с.