Таранець С. Старообрядництво в Російській імперії (кінець XVII – початок XX ст.) - Филипович, Л. О. (Український історичний журнал, 2014)
Таранець С. Старообрядництво в Російській імперії (кінець XVII – початок XX ст.) / За ред. чл.-кор. НАН України Г.В.Боряка: У 2 т. – К.: Інститут історії України НАН України, Музей історії та культури старообрядництва України, 2012–2013. – Т.1. – 704 с.; Т.2. – 688 с.