До історії родини Максима Кривоноса (вступна стаття та публікація Ю.А.Мицика й Т.Ґ.Таїрової-Яковлевої) - . (Український історичний журнал, 2013)
У публікації представлено два виявлених у фондах Російського державного архіву давніх актів документи, котрі стосуються справи «пасічника Кривоносенка» – племінника знаменитого повстанського полковника Максима Кривоноса.