Палієнко М. Теофіл Горникевич та українські архівні колекції у Відні - Дмитрієнко, М. Ф.; Іщенко, Я. О. (Український історичний журнал, 2013)
Палієнко М. Теофіл Горникевич та українські архівні колекції у Відні. – К.: Темпора, 2012. – 688 с.