Петришак Б. «Лицар пера і каламаря» – писар міста Львова Войцех Зимницький (1583–1639 рр.) - Білоус, Н. О. (Український історичний журнал, 2013)
Петришак Б. «Лицар пера і каламаря» – писар міста Львова Войцех Зимницький (1583–1639 рр.). – Л.: Львівське відділення ІУАД ім. М.С.Грушевського НАН України; ЦДІА України, м. Львів, 2011. – 208 с.