Інакодумство на Сумщині: Збірник документів та матеріалів (1955–1990 роки). – Т.1 - Рожкова, Л. І. (Український історичний журнал, 2013)
Інакодумство на Сумщині: Збірник документів та матеріалів (1955–1990 роки). – Т.1 / Упор. В.Артюх, Г.Іванущенко, В.Садівничий. – Суми: ВВП «Мрія», 2012. – 300 с.