Хрестоматія Голодомору: Джерела з історії голоду 1932–1933 рр. в Україні - Головко, В. В. (Український історичний журнал, 2013)
Хрестоматія Голодомору: Джерела з історії голоду 1932–1933 рр. в Україні / Упор. та ред. Б.Клід, О.Мотиль. – Едмонтон; Торонто: Вид-во Канадського інституту українських студій, 2012. – 386 с.